Wie maakt u blij met een Nijverdalse Kadobox?

‘Samen helpen we elkaar door deze crisis’

NIJVERDAL – De coronacrisis raakt de winkeliers en met name de horeca hard. Vrijwel niemand ontsnapt aan de impact die het virus heeft op onze samenleving. Ook de Nijverdalse ondernemers krijgen in deze tijd harde klappen te verduren. Bij deze wil Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal dan ook iedereen oproepen stil te staan bij wat u voor deze lokale helden kunt doen.

 

“Natuurlijk is iedereen het er mee eens dat we er alles aan moeten doen om onze lokale winkeliers en horeca te steunen in deze dramatische tijden, echter handelt nog niet iedereen hiernaar. Daarom willen we namens Op Naar Nijverdal iedereen nog bewuster maken van de noodzaak om vooral lokaal te kopen bij onze helden”, legt centrummanager Manfred Körbl uit. “Laat zien dat er anderen zijn die aan ze denken. Saamhorigheid is belangrijk, met ‘ieder voor zich’ redden we het niet. Het zou zo mooi zijn als inwoners de komende feestmaanden zoveel mogelijk geld bij lokale ondernemers besteden. Om daadwerkelijk een steen bij te dragen is de Nijverdalse Kadobox, met als basis de zeer succesvolle Op Naar Nijverdal Cadeaubon, in het leven geroepen. De Nijverdalse Kadobox is het perfecte cadeau om je gewaardeerde personeelslid, relatie of gewoonweg jezelf te verwennen en waarmee je tevens de Nijverdalse winkeliers en horeca echt ondersteund!”

 

Om vooral nu, ten tijde van de komende feestdagen, het nog aantrekkelijker te maken de ONN Cadeaubon te geven is de Nijverdalse Kadobox bedacht. Een box in verschillende maten en prijsklassen die met de cadeaubon als basis naar wens kan worden samengesteld met diverse, populaire producten. Hoe leuk is dat: een giftbox vol lokale, lievelingsproducten en een mooie cadeaubon. Bovendien vertegenwoordigd de inhoud van de box, door speciale afspraken met de lokale ondernemers, altijd een hogere waarde dan de reguliere winkelprijs.

 

De boxen worden feestelijk verpakt in een luxe kadobox en zijn al verkrijgbaar vanaf 7,95 euro (incl. cadeaubon). Kijk op de website: www.onlinenaarnijverdal.nl voor het gehele aanbod. “Dankzij deze mooie actie zullen onze lokale ondernemers de komende maanden extra klandizie kunnen verwachten. Een mooie boost voor de economie van ons dorp. En dat is heel hard nodig. Samen kunnen we elkaar door deze crisis helpen om er straks sterker uit te komen”, aldus Manfred.