Grootse Nijverdalse Vrijmarkt

Datum: 27-04-2024

Bereid je voor op een geweldige Koningsdag – 27 april – in Nijverdal, waar je niet alleen van je oude spullen af kunt komen, maar ook een mooi zakcentje kunt verdienen. Het hart van ons dorp is opnieuw omgetoverd tot de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt. In de afgelopen jaren hebben duizenden mensen deze markt in het centrum bezocht. Zorg ervoor dat je nu alvast een plekje reserveert!

 

Koningsdag staat bekend als een van de meest gezellige dagen van het jaar: feestvieren en spullen verkopen op de Bruisende Vrijmarkt van Nijverdal. Boeken die je niet meer leest, bijvoorbeeld, kunnen vast iemand anders blij maken. Of heb je het in je om geld te verdienen met een fantastisch optreden? Of het nu gaat om muziek maken, zingen, dansen, mensen worden er vrolijk van en zijn bereid ervoor te betalen. Wil je spullen verkopen? Een plekje is GRATIS! Geef je dan ook snel op bij de Stichting Bruisend Nijverdal op: www.bruisendnijverdal.com/koningsdag.

 

Ben je een muzikant of wil je graag optreden? Of het nu gaat om zingen, straattheater, goochelen… Er is plaats voor alles en iedereen. Laat van je horen door een e-mail te sturen naar info@bruisendnijverdal.com.

 

Let op! Vanwege de revitalisering van het centrum van Nijverdal en de bouwwerkzaamheden wordt de opstelling van de vrijmarkt dit jaar aangepast. De beschikbare plekken worden verdeeld over de volledige Grotestraat en de Meijboomstraat.