Digitale modeshow van Nijverdalse modezaken

Een dagje gezellig winkelen zit er even niet meer in. Vanwege alle coronamaatregelen moeten mensen verplicht thuisblijven en zijn ze aangewezen op het online winkelen of een korte trip naar het centrum van ons dorp. Wil je de allernieuwste mode wel gewoon uitgebreid bekijken, gewoon vanaf jouw eigen bank? Dat kan! Reike Podt van Op Naar Nijverdal heeft donderdag een digitale modeshow gepubliceerd!

In deze video zijn zestien lokale modezaken te zien, die de nieuwste trends op modegebied showen. De winkeliers willen op deze manier ook laten weten dat ze gewoon zijn geopend en in alle winkels vanzelfsprekend alle RIVM-maatregelen in acht worden genomen.

“Samen moeten we ervoor zorgen dat de lokale ondernemers zoveel mogelijk gesteund worden om deze crisis door te komen”, vertelt centrummanager Manfred Körbl. Helaas hebben we een aantal activiteiten, waaronder de voorjaarsmodeshow in maart, af moeten lasten. Op deze manier worden alle modezaken toch nog even in het zonnetje gezet en kunnen de mensen thuis een virtueel kijkje nemen in de winkels en genieten van de nieuwe trends of collecties. Presentatrice is Aly van Leussen.

Wilt u de modeshow ook bekijken, dat kan via: https://www.facebook.com/opnaarnijverdal/videos/207952807172108/

Online shoppen bij onze lokale winkeliers? Dat kan via: www.onlinenaarnijverdal.nl.