Standhouders Midzomer markt gezocht

NIJVERDAL – Nijverdal bruist! De afgelopen jaren heeft het centrum van Nijverdal een ware metamorfose ondergaan en behoort inmiddels tot de mooiste/ groenste en gezelligste winkelcentra van de regio. Daarnaast dragen de vele prachtige evenementen en prachtige natuurt bij aan een geweldige beleving en is Nijverdal populairder dan ooit bij winkelpubliek en toerist. Dit maakt het voor standhouders van de Zomermarkten natuurlijk wel heel erg leuk om deel te nemen aan de Midzomer Markt op donderdagochtend 27 juli, 3 en/of 10 augustus. Aanmelden als standhouder kan nu!

 

De Midzomer Markt is een knusse, gezellige markt in het centrum van Nijverdal. Een markt met leuke spullen, lekker proeven, eten en drinken bij foodtrucks en gezellige terrassen. Rond deze periode zijn er altijd veel toeristen in Nijverdal en omliggende gemeentes en komt iedereen altijd graag deze populaire ochtend-markt bezoeken. Lijkt het je leuk als standhouder op deze gezellige markt te staan met je verkoopwaar, meld je dan aan!

 

De kosten om deel te nemen zijn minimaal. Omdat de Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal een maximaal aantal standhouders van 55 per datum toe kan laten, geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Reageer dus direct en het liefst voor alle edities.

 

Klik hier om je aan te melden.

Heb je vragen? Neem dan contact op via: manfred@opnaarnijverdal.nl.