Schaatsbaan Nijverdal zoekt vrijwilligers

Wil jij enkele vrijkaarten voor je (klein)kinderen verdienen? Wil jij helpen om je clubkas te boosten? Kom dan helpen als vrijwilliger bij Schaatsbaan Nijverdal. Jouw hulp is heel hard nodig. Je kunt met een paar uurtjes al bijdragen en zelfs samen met je familie, vrienden of collega’s deelnemen.

Schaatsbaan Nijverdal kende afgelopen jaar eindelijk een vervolg, na twee jaar corona-stilte. Wat was het een succes! Duizenden goed gemutste bezoekers op het ijs en in de gezellige tipi. Jong en oud genoten van de winterse sfeer in hartje Nijverdal. In december schittert Schaatsbaan Nijverdal weer op het Henri Dunantplein.

Van 7 december tot en met 7 januari dompelt hartje Nijverdal zich weer helemaal in winterse sferen. Natuurlijk kan dit prachtige evenement niet zonder de inzet van vrijwilligers. Omdat vele handen licht werk maken, zoekt de organisatie extra assistentie van vrijwilligers bij de schaatsbaan. Dit kan al voor een paar uurtjes en eventueel in combinatie met familieleden, vrienden of collega’s. Als je namens je vereniging of club vrijwilligerswerk verricht, ontvang je zelfs een kleine bijdrage. Een mooie manier om gezamenlijk de clubkas te spekken.

Schaatsbaan Nijverdal is vooral op zoek naar ijsmeesters en vrijwilligers voor de schaatsverhuur. Als ijsmeester verzorg je alle voorkomende werkzaamheden op en rondom de schaatsbaan en houd je een oogje in het zeil bij de schaatsende jeugd.

Ben jij enthousiast en wil je graag helpen? Laat dan weten hoeveel uren en/of dagen je beschikbaar bent.
Aanmelden of meer info via: manfred@opnaarnijverdal.nl.