Nagenieten van een geweldige decembermaand

Inmiddels is het Henri Dunantplein alweer een aantal weken leeg en kijken we met weemoed terug op een zeer geslaagde editie Schaatsbaan Nijverdal. Met een record aantal bezoekers op zowel de schaatsbaan als in de tipi kunnen we met recht spreken van Nijverdals grootste, meerdaagse evenement.

Ruim 4 weken lang heeft een groot deel van de Nijverdalse inwoners elkaar met grote regelmaat ontmoet bij Schaatsbaan Nijverdal. Was het niet op de ijsbaan dan wel tijdens de Pubquiz, de Curling-competitie, het Carnaval of één van de vele gezellige zondagen of andere momenten. Ook was een bezoekje aan de schaatsbaan vaak een mooie gelegenheid om even lekker te shoppen in ons gezellige centrum en gaven veel winkeliers aan een prima decembermaand gedraaid te hebben, wat ons allen natuurlijk goed stemt.

Ook de Winterfair was dit jaar een groot succes, met een record aantal deelnemers en veel leuke (Kerst) spullen die aangeboden werden. Hopelijk is de animo volgend jaar nog groter en kunnen we wellicht ook een deel van de Grotestraat opnemen.