Koop lokaal & win een cadeaubon

Houd je vast! Vanaf maandag 30 oktober start een geweldige actie, speciaal ontworpen door Op Naar Nijverdal om lokaal shoppen te ondersteunen. Wie de komende weken een aankoop doet bij één van de Nijverdalse ondernemers, maakt elke week maar liefst vijf keer kans op een ONN Cadeaubon ter waarde van 25 euro.

Dat lokaal kopen heel belangrijk is voor lokale ondernemers, hoeven we niet meer uit te leggen. Maar weet je ook hoe belangrijk én leuk dat is in je eigen dorp? Koop dus bij de lokale winkelier; zij denken met je mee en daar is persoonlijke service nog iets vanzelfsprekends. Meer omzet en meer lokale verbinding. Bovendien zal de cadeaubon bij de winnaars zeer welkom zijn zo vlak voor de feestdagen.

Kom dus snel naar Nijverdal, waar elke aankoop automatisch betekent dat je meedoet aan deze fantastische actie! Iedere week verloot de Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal vijf cadeaubonnen ter waarde van 25 euro. Deze cadeaubonnen zijn te besteden bij alle leden van Op Naar Nijverdal.

 

Hoe werkt het?

Van 30 oktober tot en met 1 december ontvangen klanten bij aankoop een bon (bij deelnemende winkels & horeca). Vul je gegevens in en deponeer de bon in de daarvoor bestemde bus, box of pot in de winkel. Elke week maakt notaris Ter Braak vijf winnende winkels bekend en wordt per winkel een winnaar uitgeloot.

Hieronder vind je een overzicht van de deelnemers:

Bonvanie Nijverdal
Cigo
Diekman Juweliers
Dimmendael Mode
EP Nijverdal
Etos
Feestdeco
HASKO
HEMA
Hooked Sea Food
Kleresjop
Konijnenbelt Damesmode
Leev
Leferink Schoenen
Lily
Lingerie
Livera
Marloes Mode
Mucci
Multivlaai
Nieuwenhuis Bakker
Pand 55
Pets Place
Rademaker Poelier
Ramon Zomer, Intersport
Scapino
Schuurman schoenen
Shoeby
Top1toys
Tuunte Fashion
Unique Mode Dames
Unique Mode Heren.
Voortman Bakker
Weideman
Wereldwinkel
Wieldraaijer
Wijn & Whiskyhuis
Ziengs
Zuivelhoeve