Modeshow najaar/winter

Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! En wat zou een nieuw seizoen zijn zonder een nieuwe garderobe? Om je alvast te voorzien van de nodige najaar- en winterkriebels en een kijkje te geven in de trends en collecties voor aankomend seizoen staat zaterdag 24 september in het teken van dé modeshows in het centrum van Nijverdal.

De show kent altijd een groot aantal deelnemende modebedrijven met een grote diversiteit aan stijlen en merken. Voor jong en oud, van klassiek tot trendy en ook de laatste trends op het gebied van sportmode zullen geshowd worden. Kom zaterdag 24 september Op naar Nijverdal. Er worden deze dag meerdere SHOP-CHEQUES verloot, te besteden bij de deelnemende winkels. Iedereen die deze middag een aankoop doet bij de deelnemende winkels maakt kans op één van de Shop-Cheques.

Lekker genieten van geweldige shows en originele ideeën voor je najaar/winter garderobe. Wie weet start dit najaar helemaal geweldig voor jou met een te gekke prijs!

De shows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Tussendoor is er genoeg tijd om meteen de winkels in te duiken en je favoriete items te scoren!