Inschrijven Winterfair 2021

Eerste 50 inschrijvingen gratis deelname

Het duurt nog even, maar Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal is al volop bezig met de organisatie van de Winterfair op 12 december 2021. Eindelijk mogen we weer, we kijken enorm uit naar deze sfeervolle markt in hartje Nijverdal. Wil jij ook op deze gezellige markt staan? Reageer snel, zodat je zeker bent van een plek! Omdat veel ondernemers en standhouders het extra zwaar hebben gehad in de afgelopen coronatijd heeft ONN voor hen een leuke aanbieding!

De eerste 50 inschrijvers van de Winterfair mogen namelijk gratis deelnemen, inclusief een gratis kraam.

Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten voor zowel standhouders als winkeliers. Een goed bezette markt betekent veel publiek waar de winkeliers en horeca vervolgens ook weer profijt van hebben. Een win-win situatie dus.

Wil jij ook op deze sfeervolle en gezellige markt staan? Reageer snel, zodat je zeker bent van een (gratis) plek. Na jouw aanmelding gaan we bekijken of je verkoopwaar binnen het concept van onze winterfair past. De Winterfair betekent heel veel winterse gezelligheid, met de populaire schaatsbaan op het plein in het centrum, kerstkoren, kinderattracties en natuurlijk de kerstman met leuke surprises voor jong en oud.

Een geweldig gezellige fair die ieder jaar weer duizenden bezoekers trekt uit de wijde omgeving.

Daar wil je toch ook bij zijn!
Opgeven kan via: manfred@opnaarnijverdal.nl met een korte omschrijving van jouw producten en hoeveel ruimte je nodig hebt. Na akkoord ontvang je het formulier voor
de officiële inschrijving.