Standhouders voor Grootse Bruisende Braderie gezocht!

Het tweede weekend van september staat Nijverdal wederom in het teken van Bruisend Nijverdal. De organisatie gaat ervan uit dat we de coronacrisis tegen die tijd zoveel mogelijk onder controle hebben en dat vooral een mooie buitenactiviteit zeker moet lukken. Het centrum van Nijverdal wordt op zondag 12 september van 13.00 tot 17.00 uur ’s omgetoverd tot een GROOTSE BRUISENDE BRADERIE welke zijn weerga niet kent. Standhouders kunnen zich nu alvast aanmelden voor deze gezellige braderie.

 

Wil jij standhouder zijn op onze braderie? Geef je dan NU op! De kosten voor een kraam of staplaats zijn gering, zodat de drempel zo laag mogelijk is om deel te nemen. De markt gaat volop bruisen. Wil je informatie over de kosten en mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar: info@bruisendnijverdal.com voorzien met jouw naam, telefoonnummer en de waar welke je wilt gaan verkopen. Wij informeren je dan per ommegaande en voorzien je van het juiste inschrijfformulier.

Grootse Bruisende Braderie

Meer dan een jaar waren grote festiviteiten niet mogelijk in het gehele land. Ook de markten zijn allemaal verplaatst of afgelast, denk daarbij bijvoorbeeld aan de immens populaire Nachtmarkt, die nu al twee edities moet missen. Daarom heeft het bestuur van Bruisend Nijverdal de samenwerking opgezocht met ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal. Gezamenlijk organiseren zij de Grootse Bruisende Braderie in september, het doel is minimaal 180 kramen van diverse pluimage. Op tien verschillende plekken in het centrum kan het winkelend publiek genieten van live muziek en straattheater. Kinderen vermaken zich bij de diverse kinderattracties, verdeeld door het centrum. Grote, gezellige terrassen en hopelijk een heerlijk, schijnend zonnetje maken het geheel af!

De markt staat opgesteld in hartje Nijverdal, op de Grotestraat vanaf de Katholieke kerk tot aan De Budde, het Keizerserf en de straten rondom het Henri Dunantplein. De markt wordt heel breed opgezet, van droge worsten tot telefoonhoesjes en van brocante spulletjes tot vinyl- en langspeelplaten… Iedereen is welkom! Kortom, ruimte genoeg, gezellig georganiseerd en bezoekers gegarandeerd.

Meld je nu aan!

Onze ervaring leert dat het deze dag altijd super gezellig is in ons dorp. Duizenden mensen bezoeken ons centrum om lekker rond te snuffelen bij de vele stands en in de winkels die geopend zijn. Wij zorgen voor veel gezelligheid, muziek, entertainment, reclame, social media, spandoeken en posters. Wil jij standhouder zijn op deze markt? Meld je dan nu alvast aan.