Schaatsbaan Nijverdal afgelast

Lieve schaatsliefhebbers,

Schaatsbaan Nijverdal stond al helemaal in de startblokken voor de editie van 2021. Zoals we recent nog lieten weten, leek niets ons in de weg staan… Hoe snel kan het gaan: helaas hebben we na de persconferentie van vrijdag 12 november met pijn in ons hart moeten besluiten om ook dit jaar Schaatsbaan Nijverdal en de Winterfair af te gelasten. Door alle nieuwe noodzakelijke maatregelen wordt de situatie té onzeker en dit werkt door in de hele breedte van de organisatie.

??????? ?????

De beslissing om deze editie wederom af te gelasten was niet eenvoudig. In aanloop naar het sfeervolle winterse evenement stond er al veel in de steigers. Zo hadden veel vrijwilligers zich weer aangemeld, was het programma al gereed, stonden sponsoren paraat en waren de ijsbaan en de tipi vastgelegd. Gezien de snelheid van de oplopende besmettingscijfers en de vele onzekerheden die dit met zich meebrengt, nemen wij onze verantwoordelijkheid. De gezondheid van de schaatsliefhebbers, vrijwilligers en leveranciers staat voorop. En die willen we graag beschermen. Ontzettend balen voor ons als organisatie en voor alle enthousiaste vrijwilligers, maar voor de kinderen is dit het meest jammer.
Ook de Winterfair kan helaas niet doorgaan in december. De vele regels die het kabinet heeft ingesteld na de persconferentie afgelopen vrijdag maakt het onmogelijk om de fair te organiseren. Een flinke domper!

???? ???? ?? ???? ???????? ??? ?? ?????? ?????????? en wanneer mogelijk gaan we zeker nog leuke sfeerversterkers inzetten op de zaterdagen en feestdagen.
We kijken in ieder geval alvast uit naar volgend jaar.

Schaatsbaan Nijverdal staat gepland voor 8 december 2022 t/m 8 januari 2023.