Inschrijving Oldtimermeeting Nijverdal weer geopend

Ben jij een liefhebber van klassieke auto’s? Kom je dan op zondag 17 mei vergapen aan al die prachtige auto’s van weleer. Trotse bezitters van een mooie klassieker kunnen voor deelname informeren via: manfred@opnaarnijverdal.nl. Inmiddels is de inschrijving voor deze grootste Old- & Youngtimer meeting in Oost Nederland weer geopend.

 

In navolging van het grote succes in de afgelopen jaren organiseert Op Naar Nijverdal in samenwerking met de ASVH (Automobiel sport vereniging Hellendoorn), zondag 17 mei 2020 wederom deze grote Old- & Youngtimer meeting. Een unieke gelegenheid om een rijke verzameling van klassieke auto’s te bewonderen. Met ruim 450 deelnemers was de editie van 2019 met recht een record editie. Vele duizenden bezoekers genoten van de mooiste classic cars, Oldtimer Trucks en klassieke brommers/motoren of kwamen snuffelen op de onderdelenmarkt. Het was één grote happening.

 

Familiedag
De Oldtimermeeting richt zich namelijk niet alleen op de liefhebbers van de klassiekers, maar is een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers is er tijdens het evenement ook veel vertier voor jong en oud. Kinderattracties, muziek en diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor veel gezelligheid en de innerlijke mens. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend, zodat we kunnen spreken van het leukste uitje voor het hele gezin.

 

Meer weten of aanmelden voor de Oldtimermeeting of onderdelenmarkt?
Dat kan voor de Oldtimermeeting via: info@asvhklassiek.nl
en onderdelenmarkt via: manfred@opnaarnijverdal.nl.