Oldtimer meeting grootste van oost-Nederland

Het zag zwart van de mensen in het centrum van Nijverdal afgelopen zondag. Je kon letterlijk over de hoofden lopen. De Oldtimer & Youngtimer meeting mag zich dus met recht het grootste oldtimer event van Oost Nederland noemen. De organisatie, winkeliersvereniging Op Naar Nijverdal in samenwerking met de ASVH kijkt dan ook enthousiast terug op een supermooie dag!

             

 

 

 

 

 


Foto’s: ANNAUF

Zon, muziek, gezelligheid en heel veel blije gezichten. Met dit evenement is Nijverdal echt weer even op de kaart gezet. Een goede promotie voor het nieuwe centrum, dat meerdere bezoekers aanleiding geeft om vaker terug te komen in ons dorp. Vele duizenden bezoekers keken hun ogen uit. Overal stonden prachtige Old– en youngtimers, auto’s, trucks, motoren, brommers opgesteld. Er waren ruim 400 deelnemers. Meer dan 60 officials en verkeersregelaars zorgden dat alles in goede banen werd geleid. Bezoekers kwamen vanuit de hele regio naar Nijverdal. Standhouders op de onderdelenmarkt spraken bezoekers vanuit Enschede tot Deventer, Zwolle en soms verder.

Voor het versterken van de inwendige mens waren meerdere foodtrucks aanwezig, terwijl de sfeer werd verhoogd door leuke muzikale acts, zoals de Tismarwajwentband uit Raalte, georganiseerd door de HEMA. Maar ook de Eastmen Company en Op de Vlucht trakteerden het publiek op gezellige noten. Kinderen konden zich vermaken op meerdere springkussens en met ander leuk entertainment. Kortom een festijn voor het hele gezin.

In de middag werd ook nog een speciale Rally Auto onthuld door de oorspronkelijke bestuurder en navigator. Dat zorgde voor veel emotionele momenten. Een dag om in de boeken te schrijven!