Inschrijving Oldtimermeeting geopend

De liefde voor klassieke auto’s laait weer op. Het aantal oldtimers op de Nederlandse wegen stijgt. Ben jij een liefhebber van klassieke auto’s? Kom je dan op zondag 19 mei vergapen aan al die prachtige auto’s van weleer. Trotse bezitters van een mooie klassieker kunnen voor deelname informeren via: info@asvhklassiek.nl. Aanstaande vrijdag gaat de inschrijving voor deze grootste Old- & Youngtimer meeting in Oost Nederland open.

In navolging van het grote succes in 2016, 2017 en 2018 organiseert Op Naar Nijverdal in samenwerking met de ASVH (Automobiel sport vereniging Hellendoorn), zondag 19 mei 2019 wederom deze grote Old- & Youngtimer meeting. Een unieke gelegenheid om een rijke verzameling van klassieke auto’s te bewonderen. Met dit jaar een nog groter aanbod van de mooiste classic cars, Oldtimer Trucks en klassieke brommers/motoren.

 

Onderdelenmarkt
De onderdelenmarkt bleek vorig jaar een groot succes, daarom krijgt deze markt ook dit jaar zijn plek op het grote marktplein dat ruimte biedt aan diverse standhouders en handelaren van zowel auto, truck als brommer- en motoronderdelen. Inschrijven voor deze markt kan ook vanaf vrijdag 25 januari. Informatie en opgave onderdelenmarkt: manfred@opnaarnijverdal.nl

 

Familiedag
De Oldtimermeeting richt zich niet alleen op de liefhebbers van de klassiekers, maar is een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers is er tijdens het evenement ook veel vertier voor jong en oud. Kinderattracties, muziek en diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor veel gezelligheid en de innerlijke mens. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend, zodat we met recht kunnen spreken van het leukste uitje voor het hele gezin.