Oldtimermeeting & Koopzondag

Datum: 30-06-2024

De liefde voor klassieke auto’s laait weer op. Het aantal oldtimers op de Nederlandse wegen stijgt. Ben jij een liefhebber van klassieke auto’s? Kom je dan op zondag 30 juni in centrum Nijverdal vergapen aan al die prachtige auto’s van weleer. Trotse bezitters van een mooie klassieker kunnen voor deelname informeren via: info@asvhklassiek.nl.

Op Naar Nijverdal organiseert, in samenwerking met de ASVH (Automobiel sport vereniging Hellendoorn), zondag 30 juni 2024 wederom deze grote Old- en Youngtimer meeting. Een unieke gelegenheid om een rijke verzameling van klassieke auto’s te bewonderen. Met dit jaar een nog groter aanbod van de mooiste classic cars, Oldtimer Trucks en klassieke brommers/motoren.

Onderdelenmarkt
Informatie en opgave onderdelenmarkt: manfred@opnaarnijverdal.nl

Familiedag
De Oldtimermeeting richt zich niet alleen op de liefhebbers van de klassiekers, maar is een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers is er tijdens het
evenement ook veel vertier voor jong en oud. Kinderattracties, muziek en diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor veel gezelligheid
en de innerlijke mens. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend, zodat we met recht kunnen spreken van het leukste uitje voor het hele gezin.