Koop lokaal en win een cadeaubon

Wie de komende maanden een aankoop doet bij één van de Nijverdalse ondernemers, maakt elke week kans op een cadeaubon ter waarde van 25 euro.

Dat lokaal kopen in deze tijd heel belangrijk is voor lokale ondernemers, hoeven we niet meer uit te leggen. Maar weet je ook hoe belangrijk én leuk dat is in ons eigen dorp? Doe mee met de winactie˸ Koop lokaal en win een cadeaubon! Op 7 maart gaat deze nieuwe actie van start. Iedere week verloot de Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal drie cadeaubonnen ter waarde van 25 euro. Deze cadeaubonnen zijn te besteden bij alle leden van Op Naar Nijverdal. Koop bij de lokale winkelier, zij denken met je mee en daar is persoonlijke service nog iets vanzelfsprekends.

Hoe werkt het?
Van 7 maart tot en met 30 juni 2022 ontvang je bij jouw aankoop bij de deelnemende winkels of horecabedrijven een bon. Vul je gegevens in en deponeer de bon in de daarvoor bestemde bussen in de winkels. Elke week maakt notaris Ter Braak drie winnende winkels bekend en wordt per winkel een winnaar uitgeloot. De actie is door Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal ontwikkeld en is bedoeld om de lokale middenstand te steunen. Meer omzet en meer lokale verbinding.

Hieronder vind je een overzicht van de deelnemers:
HEMA
DA Drogisterij & Parfumerie Fredriek
Etos Heerdink
Feestdeco
Kleresjop
Ziengs Schoenen
Top1toys
Wieldraaijer Verlichting
Wijn & Whiskyhuis
Diekman Juweliers
Schuurman schoenen
Okay Fashion
Plentyparts
Zuivelhoeve
Pets Place
Lily Fashion
Leferink Schoenen
Cigo
Pand 55
Livera
Multivlaai
Ruiterkamp Wonen
Tijd voor
Wereldwinkel
Unique Mode Heren
Unique Mode Dames
Dimmendael Mode
Perik horen & Zien
EG Computers
Intersport Ramon Zomer
Weideman Bloem en Groen
Lingerie
Shoeby
Konijnenbelt beddenspecialist
Leuke Stempels
Voortman Bakker