Bruisend Nijverdal – 8 tot en met 11 september

In de tweede week van september vindt de feestweek Bruisend Nijverdal weer plaats. Er is al veel werk verzet om tot een mooi programma te komen. Op de website van de organisatie van Bruisend Nijverdal is het volledige programma te vinden. Tijdens deze feestweek vinden ook activiteiten plaats in samenwerking met onder andere Op Naar Nijverdal en de gemeente Hellendoorn:

Sport- en Cultuurfestival
Het centrum van Nijverdal wordt op zaterdag 10 september omgetoverd tot een etalage vol met al het sportief en cultureel moois dat onze gemeente te bieden heeft tijdens het ‘Sport- & Cultuurfestival’. Dit jaar met het thema: ‘Zien & Beleven’. Met een breed en gevarieerd aanbod van alle sport- en cultuurorganisaties uit onze gemeente, krijgen jong en oud de mogelijkheid om leuke activiteiten te ontdekken. Het Sport- en Cultuurfestival is een initiatief van de gemeente Hellendoorn!

Bruisende Braderie & Koopzondag
Zondag 11 september, 13.00 tot 17.00 uur
Een groots opgezette braderie door het gehele centrum van Nijverdal. Met op diverse plekken muziek, eten, drinken, kindervermaak en natuurlijk vele, vele gezellige kraampjes. Van oudsher altijd een supergezellige dag met duizenden bezoekers in ons mooie centrum om lekker rond te snuffelen bij de vele stands en in de winkels die geopend zijn. De markt begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Let op! Deze dag wordt dus als gezamenlijke koopzondag aangekondigd.
Leden van ONN kunnen gratis deelnemen aan de Bruisende Braderie. Voor iedere ondernemer is er 1 gratis kraam beschikbaar, ook de grondplek is gratis.
Wil jij als ondernemer deelnemen aan de braderie? Meld je dan aan via: manfred@opnaarnijverdal.nl.