Modeweekend Op Nijverdal

Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! En wat zou een nieuw seizoen zijn zonder een nieuwe garderobe? Om je alvast te voorzien van de nodige najaar- en winterkriebels en een kijkje te geven in de trends en collecties voor aankomend seizoen staat zaterdag 18 en zondag 19 september in het teken van het Modeweekend.

Bij alle modewinkels in het centrum van Nijverdal zijn inmiddels de nieuwe collecties te bewonderen. Tijdens het Modeweekend worden leuke acties georganiseerd en is het extra gezellig in het centrum met leuk entertainment, alles natuurlijk volledig corona-proof. Een aantal modewinkels is ook geopend op zondag 19 september.

 

SHOP-CHEQUES

Net als bij de voorgaande edities worden ook nu weer een groot aantal shop-cheques verloot onder de klanten die zaterdag 18 september een aankoop doen bij de deelnemende modewinkels. Maar liefst twaalf cheques t.w.v. € 25,00 en € 50,00 worden zaterdagmiddag verloot! Bij een aankoop in 1 van de deelnemende modewinkels kun je je aankoop-bon voorzien van je telefoonnummer en achterlaten in de betreffende winkel.

Kom dus originele ideeën opdoen voor je najaar/winter garderobe en wie weet ga je ook nog naar huis met een te gekke prijs!

 

Deelnemende winkels aan de shopcheques op zaterdag

● Bluess   ●   Livera Heinen   ●   Shoeby   ●   Unique Collection   ●   Unique Men
● Dimmendaal   ●   Hema   ●    Intersport Ramon Zomer   ●   Klereshop   ●   Lily
● Leferink Schoenen   ●   Leev Fashion & Hair!   ●   Lingerie Nijverdal
● Norah Nijverdal   ●   Okay Fashion & Jeans   ●   Schuurman Schoenen
● Ziengs   ●   Scapino   ●   Konijnenbelt Damesmode   ●   Cecil Street On   ●   Ter Stal

 

Onderstaande winkels zijn ook op zondag 19 september geopend
Unique Collection
Unique Men
Lily
Intersport Ramon Zomer
Dimmendaal
Leferink Schoenen
Hema
Shoeby
Klereshop
Alwi’s Boetiek
Ziengs
NORAH
Livera