Online shoppen bij plaatselijke ondernemers

Voor iedereen is dit een bizarre tijd. We maken voor het eerst mee dat het openbare leven stilstaat. Ook voor ondernemers zijn dit onzekere en spannende tijden. Om de lokale ondernemers te ondersteunen hebben Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal, Growww.Today en Fietskoeriers Nijverdal de handen ineen geslagen.

Dankzij deze unieke samenwerking hebben wij een platform gelanceerd om alle ondernemers van Op Naar Nijverdal
de mogelijkheid te bieden hun producten online aan te bieden! Online naar Nijverdal is de naam van dit bijzondere platform, dat ontwikkeld is door Growww.Today.

“Een geweldig idee en unieke samenwerking. Samen moeten we ervoor zorgen dat de lokale ondernemers zoveel mogelijk gesteund worden om deze crisis door te komen. Op Naar Nijverdal heeft gemeend alles in het werk te moeten stellen om onze ondernemers de kans te bieden producten te verkopen, ook online”, legt centrumpromotor Manfred Körbl uit.

De nieuw ontwikkelde website is het broertje van de bestaande Op Naar Nijverdal site met dit verschil dat het hier een verkoop platform betreft. Iedere ondernemer kan geheel kosteloos zijn producten aanleveren en alles wordt de eerstvolgende dag bezorgd door Fietskoeriers Nijverdal. De lokale consumenten kunnen zo op één online platform bestellen bij de lokale ondernemers. Fietskoeriers Nijverdal stelt zich beschikbaar voor de bezorging.

 

Manfred: “Wij geloven in een concept waarmee we als collectief online onze producten kunnen verkopen,
met zijn allen de schouders eronder kunnen zetten en gebruik kunnen maken van elkaars bereik. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten maar één bezorger aan de deur krijgen en zij contactloos, bij alle lokale ondernemers hun boodschappen kunnen blijven doen.”

Direct shoppen? Ga snel naar: www.onlinenaarnijverdal.nl

 

Maatregelen nav 14 december jl.

 

LOCKDOWN – Maar wij blijven ‘open’
In verband met de nieuwste maatregelen moeten heel veel centrumondernemers de winkel vanaf 14 december tot en met 18 januari 2021 sluiten. Alleen de winkels die gericht zijn op eerste levensbehoeften mogen WEL open blijven, ook daar hebben we er een aantal van in ons dorpscentrum. Houd de Facebook-pagina’s van de betreffende winkels in de gaten wat de actuele openingstijden zijn.

 

Dat de niet-essentiële, fysieke winkels de deuren moeten sluiten, betekent niet dat u geen lokale aankopen kan doen. Ons lokale platform www.onlinenaarnijverdal.nl is namelijk actueler dan ooit. Sinds maart dit jaar weten al veel inwoners het online platform te vinden, waar een heel groot deel van onze lokale ondernemers te vinden is.

Lekker shoppen in Nijverdal, gewoon vanuit je eigen luie stoel.

De bestelde producten worden vervolgens keurig thuisbezorgd door Fietskoeriers Nijverdal. Makkelijker kan toch niet. Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor de feestdagen, verjaardag of een jubileum? De bekende en populaire ONN cadeaubon is ook gewoon te bestellen via Online Naar Nijverdal, net als de Nijverdalse Kadobox.

 

Kortom, blijf onze lokale helden steunen, ook tijdens deze lockdown. Uw steun is hard nodig!