Schaatsbaan Nijverdal op zoek naar vrijwilligers

NIJVERDAL – Schaatsplezier voor jong en oud, ook wanneer het niet vriest. De populaire schaatsbaan in hartje Nijverdal is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de wijde regio. Op dit moment zijn we alweer druk bezig met de organisatie. Het wordt een geweldig evenement waar duizenden mensen op af komen. Om dit alles in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar vrijwilligers!

De Schaatsbaan staat of valt bij de hulp van onze vrijwilligers. Gelukkig kunnen we jaarlijks steunen op de hulp van vele vrijwilligers. Deze groep willen we graag uitbreiden. We zijn op zoek naar mensen voor diverse uiteenlopende taken. Denk daarbij aan: op- en afbouw van de baan, kaartcontrole, kassa, schaatsverhuur, catering en ijsmeester. Ook als vrijwilliger aan de slag en een regionaal topevenement van heel dichtbij meemaken? Help dan mee! Opgeven kan via: manfred@opnaarnijverdal.nl.

Schaatsbaan Nijverdal
Schaatsbaan Nijverdal staat voor pure gezelligheid tijdens de eindejaarsperiode. Meer dan vier weken lang beleef je warme winteractiviteiten in het centrum van ons dorp. Tijd om te gaan schaatsen met het hele gezin. Kinderen kunnen hun klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes meebrengen. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond!

De schaatsbaan heeft altijd prima ijs en door aankleding met een knus winterterras, sfeerverlichting, kerstbomen, vuurkorven, glühwein en warme choco is het Henri Dunantplein van 5 december t/m 5 januari 2020 omgetoverd tot een waar winterparadijs. Op het ijs worden deze hele periode leuke activiteiten georganiseerd, waaronder schoolschaatsen en discoschaatsen. Maar ook peuterschaatsen, vele liveoptredens in de knusse tipi en een demonstratie van schoonrijders. Volg onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven: www.facebook.com/schaatsbaannijverdal