Koningsdag Nijverdal met Grootse Vrijmarkt

Op zaterdag 27 april 2019 wordt Koningsdag in Nederland gevierd. Deze dag is Nijverdal ook weer van jou en van al je vrienden en vriendinnen! Iedereen is welkom om spulletjes te verkopen in de straten van het centrum. Het centrum van ons dorp is die dag namelijk omgetoverd tot een Grootse Nijverdalse Vrijmarkt.

 

Meld je wel even gratis aan bij de Stichting Bruisend Nijverdal. (www.bruisendnijverdal.com/koningsdag)

Ga je niets verkopen op de vrijmarkt, maar wil je wel komen rondneuzen: bezoek dan eerst even de aubade op het Henri Dunantplein voor de feestelijke opening van Koningsdag. Na afloop heeft u de gelegenheid voor het feliciteren van de gedecoreerden.

Hierna starten de activiteiten van de Stichting Bruisend Nijverdal en muziekvereniging Advendo. Op het Henri Dunantplein is de gehele dag van alles te beleven voor jong en oud. In samenwerking met Advendo is een leuk programma in elkaar gezet, met optredens van diverse lokale bands in onze mooie muziektent. Bijvoorbeeld de leerlingen van de Pop Rock Factory en de bekende Nijverdalse band The Sofarockers. Daarnaast is er een boekenmarkt, het rad van avontuur en vele terrassen om even uit te rusten. Of kom lekker shoppen bij onze winkeliers in het vernieuwde centrum. We maken er een gezellige dag van.

 

Meedoen?
Wil je graag op de Vrijmarkt staan om spulletjes te verkopen, meld je dan gratis aan via onze site: www.bruisendnijverdal.com/koningsdag. De winkels zijn deze dag ook geopend. Parkeren is gratis.