Duizenden belangstellenden genieten van gezellig dagje Op Nijverdal

Een geweldige start van het nieuwe modeseizoen. De modeshows, georganiseerd door winkeliersvereniging Op Naar Nijverdal, waren weer een doorslaand succes afgelopen zaterdag. Het weer zat mee en duizenden belangstellenden werden getrakteerd op de trends en collecties voor aankomend seizoen.

Nijverdal bruist! Dat is ook zaterdag wederom bewezen. Na een succesvolle editie van de Strongsister- en Strongmanrun eind augustus en een topweek Bruisend Nijverdal begin september, togen ook dit weekend duizenden bezoekers naar ons levendige centrum. “Het kon eigenlijk niet mooier zijn. Een heerlijk zonnetje, vrolijke mensen, overvolle terrassen en een prachtige sfeer. Jong en oud waren aan het genieten van deze mooie najaarsdag”, vertelt centrumpromoter Manfred Körbl. “De nieuwe opstelling en indeling van de catwalk en de inzet van extra zitplekken op de eerste rijen bleken ook nu weer een succes. Hiermee werd het zicht voor iedereen verbeterd.”

De modeshows werden vakkundig door Aly van Leussen aan elkaar gepraat en aan het eind van de middag gingen vier gelukkige winnaars naar huis met een shopcheque ter waarde van 100 euro, te besteden bij de deelnemende modewinkels.

“Maar we bruisen nog even door de komende weken… Volgend weekend staat bijvoorbeeld de Hellendoorn Rally op het programma. Bezocht door duizenden mensen uit de gehele regio. En op zondag 22 september de Nijverdalse Auto Aaltink Cityrun. De route gaat door het centrum, dus we kunnen alvast uitkijken naar wederom een gezellige dag in hartje Nijverdal”, aldus Manfred.

Foto: Reike Podt