Nacht van Nijverdal & Nachtmarkt

Datum: 19-05-2023

Ook dit jaar pakt ons dorp weer flink uit tijdens de Nacht van Nijverdal. De dag na Hemelvaart – vrijdag 19 mei – staat het centrum vol met leuke kramen, attracties en bezienswaardigheden en uiteraard ontbreekt muziek niet. Grote publiekstrekker is natuurlijk de grote markt voorafgaand aan de Nacht van Nijverdal die verspreid over een groot deel van het centrum opgesteld staat en voor veel gezelligheid zorgt. Urenlang slenteren langs de tientallen kraampjes of lekker shoppen bij de winkels in hartje centrum.

De kermis is zoals elk jaar op het Marktplein te vinden. Tijdens de markt is de Grotestraat volledig afgesloten voor autoverkeer. Veel Nijverdalse horecagelegenheden hebben gerenommeerde artiesten uitgenodigd die er ’s avonds samen met de Nijverdallers een écht feestje van gaan maken. Er is die avond een breed aanbod aan muziekstijlen.

 

Standhouder worden?

De markt tijdens de Nacht van Nijverdal is al jaren een traditie in het centrum van Nijverdal. De dag na Hemelvaart staat het centrum vanaf 14:00 uur vol met leuke kramen, attracties en bezienswaardigheden en uiteraard ontbreekt muziek niet. De markt met al zijn nevenactiviteiten is een grote publiekstrekker voor bezoekers uit de wijde regio. Wilt u graag als standhouder op deze populaire markt staan? Geeft u dan op door een mail te sturen naar: manfred@opnaarnijverdal.nl. Na ontvangst van uw opgave ontvangt u een bevestiging van aanmelding. Dit is nog geen officiële toekenning ivm branchebescherming en het beperkt aantal plaatsen.