Grootse Nijverdalse Vrijmarkt

Datum: 27-04-2023

Het centrum van Nijverdal is dé plek om Koningsdag te vieren. Met een grootse vrijmarkt in de straten van het centrum, te gekke bands, terrasjes en veel gezelligheid is Koningsdag in Nijverdal één groot feest.

Iedereen is welkom om deze dag spulletjes te verkopen. Het centrum van ons dorp is namelijk wederom omgetoverd tot de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt. De afgelopen jaren bezochten duizenden mensen deze markt in de straten van het centrum. Meld je gratis aan bij de Stichting Bruisend Nijverdal. Dat kan via: www.bruisendnijverdal.com/koningsdag.

Speel je zelf een instrument of wil je graag komen optreden op onze vrijmarkt? Ook dat is mogelijk. Zingen, straattheater, googelen… Je kunt het zo gek niet bedenken, ook voor jou is er natuurlijk ook plek… Stuur dan een mail naar: info@bruisendnijverdal.com.

Ga je niets verkopen op de vrijmarkt, maar wil je wel komen rondneuzen? Van 9.00 tot 17.00 uur struin je langs kleedjes en kraampjes voor allerlei koopwaar en luister je naar bekende deuntjes op blokfluit en viool. Wie weet vind je hier nog je eigen schat voor een prikkie.
Geen fan van tweedehands? De winkels in het centrum zijn gewoon geopend, dus kom gerust even lekker shoppen.

Een oranjefeest voor jong en oud
Op het Henri Dunantplein is de gehele dag van alles te beleven voor jong en oud. In samenwerking met Advendo is een leuk programma in elkaar gezet, met optredens van diverse lokale bands in onze mooie muziektent. Dat wordt dus een supergezellige dag in ons Nijverdal. Komen jullie ook?