Lid worden?

Bent u als ondernemer of winkeliers nog geen lid van Op naar Nijverdal, maar wenst u dit wel? Dit kost u momenteel slechts een tientje per jaar.  Download hier uw aanmeldingsformulier en deze kunt u ingevuld retourneren naar het secretariaat.  Wij zullen uw aanmelding bevestigen met een reply hierop.

 

Bestuur en adviesraadleden

Dagelijks bestuur:

Jan Scheppink   voorzitter
Reike Podt   secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Edwin Visserman   penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Reynald Feddema   bestuurslid
Jan Spithoff   bestuurslid
Ricco Koster   bestuurslid

Adviesraad:

Manfred Körbl   Centrumpromotor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Judith Roelofs   VVV
Daniëlle Perik   Perik horen en zien
Joyce ter Haar    HEMA
Mariska Slomp   Woods
Joop van Nijen   St. Sportevenementen
Dennis v Dam/Fleur Braakman   Horeca
Clement Geurtse   De Jongens Food en Lifestyle
Marloes van Vree   Vastgoedeigenaar
Erik Baltes   Makelaar
Ewald Aaltink   Bruisend Nijverdal
Martin Wippert   Marktmeester
Bertus Webbink   BCHN
Chris Funk   ZINiN
Mirjam Busser   Pets Place
Renate Voortman   Lake Side
Saskia Boerrigter   Buitencentrum

Bestuur en adviesraad

Het orgaan van Op naar Nijverdal wordt gevormd door een dagelijks bestuur en een adviesraad. In deze ondernemersvereniging zijn alle belanghebbenden vertegenwoordigd. De adviesraad is een afspiegeling van alle stakeholders in het centrum, te weten winkeliers vanuit alle straten van het kernwinkelgebied alsmede horeca, zaterdagmarkt, VVV, stichting Sportevenementen en de Gouden Winkelrand. Op deze manier is het centrum als geheel vertegenwoordigd. Ieder lid van de adviesraad is daarnaast ook vertegenwoordiger van zijn of haar straat en/of branche. Elke 2e dinsdag in de maand vergadert de adviesraad met het dagelijks bestuur. Hier worden plannen ontwikkeld, bijgeschaafd en uitgevoerd. Als de adviesraad het in meerderheid eens is wordt een plan tot uitvoering gebracht.